Holiday @ KK

Sambut Tahun Baru di KK bersama Family tersayang!!!



HOLIDAY!!!

Huh...lama sungguh nk update kan blog ni..maklumlah BZ ngan anak2 nk kesekolah...lagipon saya nie budak baru blaja berblog...hahha..Cuti sekolah hari tu..me..husband & my sista in law spent time utk bercuti ke smnnjg..Anak2 kena tinggal...kesian...

Gambar2 di bwh nie jalan di s'pore...


My SIL

Loving Couple




Pada 22.12 adalah 7th Anniversary ktorg...just potong kek kat umah my sista & mkn2 kat KFC Plaza Angsana JB...

kek yg simple...lilin lupa nk minta...so guna lilin yg besar jak...tu jer yg ada kat umah my sista...:)

Semoga kekal ke akhir hayat...


♥ My 1St Entry ♥


This is My 1st N3...Alhmdulillah ...akhirnya tercapai juga hajat ku untuk membangun kan blog ini...

Blog ini adalah cerita2 about all my love family...di harapkan dgn adanya blog ini ...saya akan mendapatkan lebih ramai kenalan dr seluruh pelusuk... :)

ok...di harapkan sudi2 lah menjadi kawan saya...





Powered by Blogger